Lokalgruppen Oslo

Kjære medlemmer i Oslogruppa.

Allerede 27.september kommer Tuva Kolstad Hertzberg. Hun har nettopp disputert for graden PhD om legens balansegang mellom jobb og hjem. Lar vi pasientens behov gå ut over oss selv og vår familie?

På oktobermøtet ønsker vi å utfordre våre NKLF-medlemmer til å snakke om deres erfaring med Helsemisjon. Foreløpig har Per Ragnar Rogne fra Moldegruppa, Thor Haugstad, og Sveinung Djupedal sagt ja til å komme, men vi håper å utfordre noen til. Obs, dette møtet begynner kl 18.30!

Reidun og Torstein Husby stiller hjemmet sitt til disposisjon for julemøtet 7.desember. Alle som har mulighet tar med noe til et felles måltid. Peggy Fjeldberg kommer og deler med oss om sorg, håp og Guds trofasthet.

Erik Bøhler i Okhaldhunga har bedt oss om støtte slik at en kristen nepalesisk lege kan få reise på CMDA-seminar i Thailand. De som ønsker å bidra, kan betale penger inn på kontonr. 50820652301, Oslogruppa NKLF, Storgata 10b, 0155 Oslo. Et evt overskudd vil bli gitt til Okhaldhungas drift. Mer info kommer på mail.

Vi skulle gjerne vært en til i styret. Noen som vil?

Guds fred, hilsen Oslogruppa v/Rannveig, Reidar og Anne Gro

 

 

 

Høstsemesterprogram 2018

 

Torsdag 27. september kl. 19.00

Filadelfia, St.Olavsgate 24

«På vei mot fremtidens helsetjeneste: Roller, strukturer og balansegang»

Lege og PhD Tuva Kolstad Hertzberg har nettopp skrevet avhandling om legerollen og balansen mellom jobb og hjem. Hun kommer og holder foredrag for oss. I tillegg utfordrer vi noen av våre medlemmer til å dele sine erfaringer om temaet.

 

Torsdag 25.oktober kl 18.30

Filadelfia, St. Olavsgate 24

«Omsorg for sjel og kropp – Helsemisjonens rolle i dag»

Vi utfordrer misjonskoordinator Sveinung Djupedal, Per Ragnar Rogne, Thor Haugstad og noen flere av våre medlemmer til å dele av sine erfaringer med helsemisjon, til inspirasjon og utfordring. I tillegg vil flere dele fra sommerens ICMDA-kongress i Hyderabad, India. Alle navnene er ikke på plass enda, men vi håper å få plass resten i løpet av kort tid. Mer informasjon vil bli gitt på mail.

 

Fredag 7. desember kl. 18.00

hjemme hos familien Husby

«Sorg og håp i juletiden»

Peggy Fjeldberg opplevde hvordan Guds trofasthet bar henne gjennom den dype sorgen etter å ha mistet sin 6 år gamle sønn. Hun vil gjerne dele håpet og troen sin med oss.

Møtet blir holdt hjemme hos Reidun og Torstein Husby i Fagerliveien 33. Alle som kan tar med noe til et felles matbord. Det er plass til 30 stk, så førstemann til mølla! Påmelding til Anne Gro Rognlien på anne.gro.rognlien@gmail.com

 

 

  • Kontaktinformasjon Ledergruppa: 

  • Anne Gro Wesenberg Rognlien (leder)
    • 99253457   //   anne.gro.rognlien@gmail.com
  • Rannveig Bremer Fjær (nestleder)
    • 22302652 / 45847347   //   gracebremo@yahoo.no
  • Reidar Mikael Mysen (webansvarlig)
    • 98488733   //   r_mysen@hotmail.com